Латино отмъщение: Пике се оплака, че феновете на Шакира го тормозят

Шакира Пике
Снимка: Getty

Седмици след като проговори за раздялата си с Шакира, футболистът Жерар Пике има още какво да каже по темата. Спортната звезда, който прекрати връзката си с Шакира, за да се отдаде на новата си любов с 23-годишната студентка Клара Чиа Марти, се оплака от феновете на певицата заради омразата, която са изсипали върху него в социалните медии след раздялата им през юни 2022 г.

В излъчване на живо в Twitch на 1 април Пике сподели, че сънародниците на Шакира са твърдо на нейна страна в конфликта и използват социалните мрежи, за да отправят послания към спортиста, като по всичко личи, че те съвсем се разминават с добрия тон:

"Моята бивша е латионамериканка. Не знаете какво получих от нейните фенове в социалните медии. Хиляди варварства.“  – каза Пике. 

Що се отнася до това как му се отразява онлайн омразата, Пике увери, че коментарите в социалните медии струват "нула" за него.

„Наистина не ме интересува нищо.Това е нула. Това са хора, които нямат живот. Колко трябва да ви пука за тях? Това е нула. Никога няма да ги познавате в реалния живот. Те са като роботи." – продължи футболната звезда. 

Шакира изглежда отговори на Пике, от когото има синовете си Милан, на 10, и Саша, на 8. Но следващия ден след изказването на Пике колумбийската певицата написа в Twitter: „Горда съм, че съм латиноамериканка“ и добави към посланието си множество знамена на страни от Латинска Америка.

Междувременно Шакира направи значителна крачка към загърбване на миналото и напусна Испания. Певицата живя в Барселона с Жерар Пике и двамата им синове през последното десетилетие. Колумбийската звезда се премести в испанския град заради бившия си любим, заживявайки в къща в съседство с тази на майка му.

Певицата не сподели къде възнамерява да заживее с двете си деца, въпреки че Deadline съобщи, че обмисля да се върне в Маями, Флорида, където е живяла преди да се събере с Пике.

Трогателните признания на Шакира в новото ѝ интервю

Прочети още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти