Petya Alexa & Monty срещу фалша в обществото

Petya Alexa & Monty срещу фалша в обществото
Снимка: netinfo

Срещу фалша в обществото се обяви родния дует Petya Alexa & Monty. Посланието е отправено в новия им музикален проект "Не слушай", който направи своята премиера и ги доказва като страхотен екип.

Изглежда опитът, който Petya Alexa е събрала в Холивуд, отлично се съчетава с опитът на Monty като бивш член и продуцент на група Ice Cream.

Стойностното парче получи подкрепа и от редица имена от родния шоубизнес, които изпращат свои видеа и стават част от кампанията с посланието "Не слушай какво говорят, гледай техните очи". Изпълнителите Графа, Орлин Павлов, Венци Венц, Тото, FO, Диона, моделът Диляна Попова, актьорите Александър Сано и Деси Бакърджиева, водещите Део и Павел Владимиров, синоптичката Натали Трифонова застанаха зад новия сингъл на Petya Alexa & Monty, който набира скорост в музикалните класации.

За Petya Alexa & Monty "Не слушай" е втори сингъл след "Нека бъде лудница" (2017), който продължава да се радва на интерес от публиката.

Този път атрактивните изпълнители залагат не толкова на комерсиално звучене, колкото на дълбок и искрен текст - нещо, което и двамата определят като риск. "Не знаехме какво да очакваме от толкова различна песен, но положителната реакция на феновете, както и огромната вълна от позитивни коментари ни накара да вярваме, че сме на прав път", коментира проекта Monty.

"Не слушай" е по музика на Светлин Къслев, Петя Алекса и Монти, текстът е на Монти. Парчето е миксирано от Оllipop (Universal Music). Ивомир Пешев заснема видеото, като реализира идеите на двамата изпълнители. "Този път залагаме на простичкото, не искахме да правим претенциозен клип.

Песента е достатъчно емоционална и искрена и не смятахме, че има нужда от огньове и взривяващи се автомобили, както беше в "Нека бъде лудница", разяснява синеоката красавица Петя Алекса. С Монти вече мислят и за ново парче, с което да щурмуват летните си концертни изяви, част от програмата на фестивалите "Мези". Също така съвсем скоро ще видим Петя Алекса и Монти в зала 1 на НДК, като официални гости на 50-годишнината на НПМГ.

Припомняме, че преди да заформят музикалния си дует, Петя Алекса следваше в елитните американски филмови школи, както и красеше лъскавите холивудски премиери. Творческата й половинка Монти пък жънеше успехи из цяла България с група Ice Cream, с която имат 20 годишна история.

Слушай #НЕСЛУШАЙ тук:
https://youtu.be/cbcLotOL1ks

PETYA ALEXA
https://www.instagram.com/petya_alexa_official/
https://www.facebook.com/petyaalexa/

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти