Перфектна в неперфектността си

Мелиса Макарти
Снимка: Getty/Gulliver

Холивудската актриса Мелиса Макарти представи своя собствена модна линия дрехи, която е направена с целта да бъде подходяща за жени с всякакви размери и извивки на тялото.

45-годишната кино звезда признава за новия брой на американското списание "Пийпъл" (People Magazine), че винаги е обичала сама да подбира облеклото си, но в последно време това нейно хоби започнало да ѝ доскучава.

"Ежедневно срещах упреци за всички мои несъвършенства", споделя Мелиса. "За първи път в живота ми съчетаването на дрехите започна да не ми носи удоволствието, което ми носеше преди".

Така Макарти осъзнава, че има нужда от промяна и я постига. Тя напълно променя нагласите и гардероба си.

"Аз откровено съм била представител на всеки един размер дрехи, които съществуват на този свят и чувството ми за стил никога не ме е напускало. Затова създадох модна линия, която да е подходяща за жени с всякакви размери.", допълва актрисата.

С представянето на своята модна колекция Мелиса, която в момента се снима в новата си роля в Бостън, иска да се увери, че дрехите ѝ ще дадат възможност на дамите да изразяват себе си.

Самата тя признава, че често залага на модни комбинации, които не са "като по учебник", но тя се чувства комфортно в тях.

Мелиса Макарти е от актрисите, които винаги са имали пищен силует и нерядко са били "осъждани" от обществото за килограмите си. Въпреки това звездата неведнъж открито е заявявала, че харесва себе си точно такава, каквато е, и призовава жените по света също да обичат себе си, независимо от външността си. 

Едни от най-успешните ѝ роли на малкия и големия екран са в сериала "Майк и Моли", филмите "Нежна полиция" и "Шпиони", в които си партнира съответно със София Вергара и Джейсън Стейтъм.

Актрисата е щастливо омъжена за колегата си Бен Фалконе. Двойката има и две дъщери.

Прочетете още:

Мелиса Макарти относно килограмите и кариерата

Промяната е възможна само ако си осъзнала необходимостта ѝ

Наистина ли мъжете са "такива свине"?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти