Патрик Демпси напусна "Анатомията на Грей"

Патрик Демпси
Снимка: Getty/Gulliver

Актьорът Патрик Демпси, който изпълняваше главната мъжка роля - на д-р Дерек Шепърд, във всичките 11 сезона на сериала "Анатомията на Грей", напусна проекта.

Епизодът "Как да бъде спасен животът", излъчен на телевизионния екран на 23 април, е бил последният за звездата, предаде "Варайъти". Финалната серия на 11-ия сезон ще бъде показана на 14 май.

В съобщение на телевизионния канал ABC, който излъчва сериала, се казва, че Демпси възнамерява да се заеме с друг проект.

"Дерек Шепърд е и ще бъде невероятно важен герой - и за нас, и за Мередит Грей (съпругата на героя му), и за феновете. Сега на нас ни предстои да отворим нова глава на тази история", пояснява режисьорът и сценарист Шонда Раймс.

Патрик, чийто герой е наричан "Доктор Блян" от партньорката си в сериала Елън Помпео, планира да се отдалечи от романтичните персонажи и планира занапред да се изявява предимно в екшън роли.

"Варайъти" припомня, че Демпси е не само актьор, но и автомобилен състезател. Сега той участва в разработката на драма за автомобилни състезания на канала "Sundance".

Припомняме, че наскоро, през януари 2015-а, 49-годишният Патрик се разведе за втори път - с дългогодишната си съпруга, с която бяха заедно от 1999-а, Джилиан Финк. Двойката има 3 деца.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти