Памела Андерсън заживя във Франция заради новия мъж в живота си и отдаде имотите в Щатите под наем

Памела Андерсън заживя във Франция заради новия мъж в живота си и отдаде имотите в Щатите под наем
Снимка: netinfo

Влюбената Памела Андерсън разказва за "Дейли Мейл" за новия си живот в Марсилия и новата й любов с френски футболист.

50-годишната секс бомба обръща страницата в живота си. Бившата сирена от Малибу се премести във Франция и по-точно в Марсилия, за да се отдаде изцяло на любовта си, съобщава БГНЕС.

От няколко месеца канадската актриса е заедно с френския футболист Адил Рами. Още в началото на интервюто тя казва, че няма да говори за новата си връзка, за да запази личния си живот. Но тя е толкова силно влюбена, че не може да удържи на думата.

Снимка: netinfo

"Може да запазим нашата любов. Има толкова много фалшиви връзки, хора които искат да се говори за тях. Ние не искаме това. Той не е с мен, за да привлича внимание. Той държи много силно на мен", споделя Памела.

Въпреки че тя е международно известна актриса, а той голям футболист, Памела Андерсън твърди, че техният живот е класика. "Имаме един здравословен и прекрасен живот, без блясък и кристали. И двамата имаме деца, които се приспособяват на новия живот, и е страхотно. Той наистина е един добър човек", разказва още тя.

Снимка: netinfo

Независимо от това, че Памела Андерсън вече е в Марсилия, тя не е забравила Малибу. Това е плажът, който я направи толкова известна и мястото, където е основното ѝ жилище. Тя реши да го отдаде под наем.

Ако мечтаете да живеете в нейната резиденция, ще трябва да плащате по 40 000 долара на месец плюс 30 000 през лятото. Червеният бански не е предвиден (има се предвид червения бански от сериала "Спасители на плажа, с който тя стана известна. бел. ред).

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти