Памела Андерсън: гола, но различна

Памела Андерсън: гола, но различна
Снимка: Rankin

Макар да е на 49, Памела Андерсън все още има визията на "спасителка на плажа", и това личи от новата ѝ фотосесия, в която актрисата позира само по бельо.

Снимките са направени специално за моден бранд луксозно бельо в Щатите и са решени в черно-бялата гама. Памела е тяхно лице и в няколко предходни рекламни кампании.

На кадрите Памела изглежда наистина зашеметяващо...

Снимка: Rankin

"Не тренирам много. По-скоро се разхождам по плажа... обичам усещането в тялото след дълга разходка. Старая се да се разтягам всеки ден, за да поддържам здравината и гъвкавостта си", разказва Пам в интервю за фотосесията.

Снимка: Rankin

"Вегетарианец съм от много време и това ми помага да изглеждам по-млада. Често включвам в менюто си авокадо, грейпфрут, селъри, краставици, шам-фъстък, френски хляб, хумус. Но си признавам и греховете в здравословното хранене - пия твърде много вино розе. Обичам да се глезя и с голямо капучино.", допълва актрисата от "Спасители на плажа".

Снимка: Rankin

"Всъщност е важно храната да се яде с удоволствие, тялото я обработва по-добре и ние се чувстваме по-добре", завършва Пам историята си за това как на 49 изглежда така добре, за да се чувства достатъчно уверена да позира по бельо.

Снимка: Rankin

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти