Отново скандал с Мадона

Мадона оставя автограф след шоуто на Джими Фалън
Снимка: Getty/Images

Мадона може да е на 53 години, но това не й пречи все още да прави крайно провокативни видео клипове към песните си.

Видеото към сингъла “Girl Gone Wild” от последния й албум ”MDNA” бе забранен за излъчване на лица под 18 години в музикалния канал за споделяне Youtube.com. Причината е, че клипът съдържа прекалено голи и сексуални сцени.

Всъщност, ако се наложи видеото да бъде цензурирано, то почти нищо няма да остане от него.
Мадона е заложила на черно-бялата визия, точно като в емблематичния й и не по-малко скандален клип към хита "Justify My Love, който излиза през 1990 г. и най-големият музикален телевизионен канал MTV го забранява за излъчване.

В клипа към “Girl Gone Bad” Мадона опитва да заблуди всички, че все още е на 23, а не на 53 години. Гърдите и краката й се радват на щедър показ, а певицата отново зашеметява с танцовите си умения. По-интересното в клипа, обаче, са мъжете. Те са предимно голи, някои са обути в черни клинове, а всички носят обувки на много, много високи токове.

Вериги, ябълки, пистолети, цигари и предизвикателни целувки попълват петте минути на клипа.

След премиерата на видеото някои изразиха мнение, че Мадона е черпила вдъхновение от клипа на Лейди Гага “Alejandro“, но който помни клиповете към "Justify My Love", "Vogue”, "Express Yourself” и "Human Nature“ ще знае, че Мадона "краде“ от себе си.

Колкото и да е скандален и провокативен клипа на “Girl Gone Wild”, той показва кралицата на попа такава, каквато винаги е искала да бъде видяна – красива, непоколебима и разбиваща всички клишета и стереотипи.

 

Мадона бе гост в шоуто на Джими Фалън и там му показа някои от танцовите стъпки и движения, който изпълнява в новото си видео. Така звездата доказа, че дори на 53 години може сама да изпълнява сложната хореография, която виждаме по концертите и музикалните й клипове.

В шоуто един от феновете на певицата я попитал какво ще направи, ако стане президент на САЩ. Тя отговорила:

"Когато аз съм президент, първото нещо, което ще направя е да пренасоча всички средства, който се дават за отбрана и оръжие към образованието, за да получават учителите по-високи заплати. Скандално е колко малко пари се отделят в момента за тях. След това – гей браковете ще бъдат легализирани. Няма да има забрани върху нито един мой видео клип!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти