Отново на 18 - телевизия ММ с грандиозен концерт

Отново на 18 - телевизия ММ с грандиозен концерт
Снимка: MM

С грандиозен концерт-спектакъл на 25 март 2016 г. в Зала 1 на НДК Телевизия ММ ще отбележи 20 години от създаването си.

Стартирала официално през 1997 г., ММ не само промотира и даде ефир на цяло поколение музиканти, но и успя да докосне сърцата на хиляди млади хора със своя оригинален музикален дух и ентусиазъм.

На 25 март 2016 г. повече от 20 от най-големите имена на съвременната българска поп и рок музика, в които телевизията повярва и подкрепи преди време, ще изпълнят едни от най-хитовите си песни с различен аранжимент, специално подготвен за събитието от ММ Акустик Бенд под ръководството на Мишо Шишков.

Уникалният концерт ще събере отново на една сцена група ТЕ с Любо Киров и Д2 със специалното участие на Дичо, Уикеда, Стоян и Виктор, Ъпсурт, Остава, Ирина Флорин, Белослава, Тони, Мастило, Нина Николина, Анимационерите, Паникан Уайаскър, P.I.F, Стефан Вълдобрев, Ваня Щерева, Спенс, Светльо & The Legends, Дара Екимова, Йоанна Захариева, Джанго Зе, Руми от Такси и още любими български изпълнители.

От старата златна гвардия на сцената ще излязат Стенли и Дони.

За да се продължи традицията, която направи ММ толкова популярна, а именно - подкрепата на българската музика, на 3 нови имена ще бъде дадена възможност да поделят сцената с големите звезди. 

От 2 януари  стартира и кампанията за избор на тези нови таланти, с онлайн гласуване на Фейсбук страницата на концерта. Тя  се осъществява в партньорство с ОРИК фестивал за независими артисти.

ОРИК е платформа, която подпомага и дава сцена на независими професионални музиканти и артисти в сферата на сценичните изкуства.                                                                                                    

И тъй като на наградите на телевизията винаги е гостувала световна звезда - и този път традицията ще бъде спазена. Името й ще бъде обявено много скоро. Организаторите са подготвили и още изненади.

Концертът ще бъде излъчен по Нова телевизия, която е основен медиен партньор на събитието, а за онлайн феновете на хубавата музика ще бъде качен и във Vbox7.com.

Първите 500 билета за концерта ще са на промоционална цена от 30 лева и ще могат да бъдат закупени от касите на Билетен център-НДК и www.ticketportal.bg от 02.01.2016 г.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти