Откровено за дупето си, Гришо и завивките на леглото: Никол Шерцингер

Никол Шерцингер
Снимка: Getty/Gulliver

Попзвездата Никол Шерцингер беше избрана за специален рекламен посланик на Великобритания на Олимпийските игри в Рио през лятото. Затова тя беше потърсена за интервю-изповед от таблоида "Сънди Мирър". 

В него тя сподели доста интересни, а и някои доста интимни подробности от живота си.

Певицата говори за връзката си с българската звезда Григор Димитров, за любимите си занимания и вещи, както и за... дупето си. 

"Миналата година бях съкрушена и съсипана след раздялата с Люис (бел. ред. Хамилтън, пилотът от Формула 1). Сега съм се фокусирала върху това, което искам за себе си и съм оставила миналото там, където трябва да бъде - назад. Винаги съм чакала истинската любов и не ме интересува кога е дошла", сподели Никол за връзката си с нашия тенисист, а от вестника добавят, че "вече погледът ѝ блести, като говори за любов". 

Тя сподели и как се грижи за тялото си, за да може да изглежда ослепително на 37 години. Основното нещо при нея са упражненията, с които поддържа краката и задните си части, но се е отдала и на здравословен начин на живот. А има и други неща, които помагат. 

"Когато бях в Австралия, все още не бях готова за лятото, още бях в "зимното си тяло". Сега работя здраво, за да се оформя за летния сезон. Искам да направя краката си по-елегантни, а и никога не съм спирала да работя за дупето си. Правя хиляди клякания на ден и тренирам толкова здраво, че ще имам най-вирнатото дупе на света."

"Но не всичко се дължи само на упражненията. Генетика също казва думата си, все пак филипинско-украинско-хавайската ми част казва думата си тук. Освен това никога през живота си не съм опитвала цигари и наркотици, затова тялото ми се отблагодарява сега", сподели още красавицата. 

Тя сподели още в какво би инвестирала парите си и какви са любимите неща, които би взела със себе си, ако трябва да е известно време на пустинен остров. 

"Обичам да инвестирам в чаршафите си. Понякога давам толкова пари за тях, колкото струва една хубава кола. Но все пак това е мястото, в което трябва да положиш тялото си за цяла нощ и по-добре да ти е невероятно комфортно в тях."

"Колкото до нещата, които бих взела със себе си на остров, със сигурност ще има много трюфели. Обичам трюфели върху паста, шоколадови трюфели, обожавам ги във всякакъв вид. Бих взела и любимите си одеяла също", споделя Шерцингер в интервюто-изповед пред изданието.

Припомнете си още:

Официално разкрити: Григор Димитров и Никол Шергингер заедно в Мексико

Григор Димитров и Никол Шерцингер наистина са заедно

Никол Шерцингер е най-сексапилната жена на 2014 г.

Никол Шерцингер и Миконос - очаквано секси комбинация

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти