От сестрата на принцеса Даяна до семейство Обама: ето кои биха могли да са кръстници на сина на Меган и Хари

меган маркъл принц хари бебе
Снимка: Getty/Gulliver

Месец след като първородният син на принц Хари и Меган Маркъл се появи на бял свят вече започнаха предположенията за избора на кръстници за Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

Официални критерии няма, но обикновено децата от кралското семейство имат около 6-7 кръстници, като броят на мъжете и жените сред тях е равен. Досега Кейт Мидълтън и принц Уилям са се обръщали към хора от своя тесен кръг приятели, довереници, роднини и дори бивши членове на кралския персонал за тази роля.

меган маркъл принц хари бебе
Снимка: Getty/Gulliver

Затова се очаква Меган и Хари да тръгнат по същия път, а чуждестранните медии анализират предполагаемите щастливци, за които ще бъде чест, но и отговорност да напътстват Арчи, докато расте. Запознайте се с тях и какво ги прави подходящ избор.

Чарли ван Страубензи

Най-близкият приятел на принц Хари, който беше избран за втори кум след принц Уилям за сватбата на херцога и херцогинята на Съсекс през 2018 г. Няколко месеца по-късно Хари беше кум и на сватбата на Чарли с Дейзи Дженкс. Освен че мъжкото им приятелство продължава повече от 25 години, по-големите им братя също са най-добри приятели, а принцеса Даяна е била близка приятелка на семейство Страубензи.

Линдзи Рот

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lets Go Rangers! Thanks MDZ - amazing game! Miss you Rick! @meghanmarkle @michaeldelzotto @rickhoffman_

A post shared by Lindsay Roth (@lindsayjillroth) on

Тя е близка приятелка на Меган Маркъл от годините в колежа, а отношенията им продължават близо две десетилетия. Херцогинята е била шаферка на сватбата на Линдзи, която разпределя времето си между Ню Йорк и Лондон заради работата на съпруга си на Острова. Тя винаги е била дискретна по отношения на общуването с Меган, което е от особено значение за Хари, който иска да държи семейството си далеч от медиите.

Вижте останалите в галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти