От какво е обсебен Джъд Лоу

С тези природни дадености няма нужда от кой знае каква допълнителна грижа
Снимка: Getty/Guliver

39-годишният британски актьор Джъд Лоу споделя в последния брой на британското издание на списание "Гламър" ("Glamour"), че държи ноктите му винаги да са в изряден вид.

"Постоянно се старая ръцете ми да изглеждат добре и съм обсебен да подрязвам ноктите си и при най-малкото израстване", разкрива Лоу.

Два пъти номинираният за "Оскар" актьор за филмите "Талантливият Мистър Рипли" (2000 г.) и "Студена планина" (2004 г.) дори споделя, че децата му също следват неговия пример и редовно сами изрязват ноктите си.

"Когато участвах в пиесата "Ана Кристи" образът на моряк, който играех, изискваше да съм с мръсни нокти, а самото почистване след това ми отнемаше страшно много време, което беше истински кошмар за мен", допълва зеленоокият актьор.

Въпреки че е почитател на поддържания външен вид, Джъд разказва, че не харесва мъжете, които прекаляват с грижата по отношение на своята визия.

"Представителите на силния пол не бива да са толкова полирани. Разбира се, че ми е приятно, когато човек положи усилия, за да се приведе във вид, но часовете кипрене и ходене в козметични салони ми идват в повече. Прекалено пригладените коси и оформени бради не са за мен", разказва актьорът.

Той заключва, че неговите задължителни действия, преди да излезе от вкъщи, са вземането на душ, слагането на афтършейв и от време на време подстригването на брадата.

Джъд Лоу има двама синове на 16 г. и на 9 г. и една дъщеря на 11 г. от актрисата Сейди Фрост, а през 2009 г., след кратка връзка с американския модел Саманта Бърк, се ражда и дъщеря му София.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти