Оспорвана надпревара и зашеметяваща мода на наградите „Изборът на критиците“

червен килим
Снимка: Getty

В неделя станаха ясни тазгодишните носители на наградите „Изборът на критиците“. За 25-ти пореден път Асоциацията на филмовите критици и Асоциацията на телевизионните журналисти определиха кое според тях е най-доброто от големия и малкия екран през 2019.

Вижте най-доброто от червения килим на церемонията тук >>>

„Имало едно време в Холивуд“  донесе на Куентин Тарантино отличието за най-добър филм и оригинален сценарий, а след като спечели „Златен глобус“ за изпълнението си в лентата, Брад Пит отново стана най-добър актьор в поддържаща роля.

В останалите актьорски категории Хоакин Финикс („Жокера“), Рене Зелуегър („Джуди“) и Лора Дърн („Брачна история“) повториха победите си от церемонията „Златен глобус“ съответно за най-добра главна мъжка роля, водеща и поддържаща женска.

Наградата за най-добър режисьор намери двама носители – Сам Мендес за „1917“ и Бонг Джон Ху за „Паразит“. „Ирландецът“, който беше номиниран в 14 категории, спечели само тази за най-добър актьорски ансамбъл.

При телевизионните продукция най-много на брой статуетки отидоха при сериала “Fleabag” („Боклук“), който стана най-добра комедийна поредица и донесе на Фийби Уолър-Бридж и Андрю Скот награди за най-добри комедийни актьори, както и „Наследство“ с призове за най-добър драматичен сериал и актьор за Джереми Стронг.

Сред останалите звезди на вечерта бяха Еди Мърфи, който спечели награда за цялостни постижения, и Кристен Бел, почетена с отличието #SeeHer заради застъпването си за по-автентично представяне на жените в медиите.

червен килим
Снимка: Getty

Церемонията не мина без подобаващ звезден блясък с номинирани гости като Чарлийз Терон, Никол Кидман, Дженифър Лопес, Ан Хатауей и др.

Вижте най-добрата мода от наградите „Изборът на критиците“ в галерията тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти