Още една холивудска звезда в очакване на близнаци!

Още една холивудска звезда в очакване на близнаци!
Снимка: Getty/Gulliver

Актрисата Джейми Пресли разкри, че очаква близнаци от приятеля си Хамзи Хиджази и двамата са щастливи, че ще си създадат семейство.

Първоначално 39-годишната звезда била шокирана, че ще бъде майка на две момчета наведнъж.

"Близнаците не са често срещани в родовете на двама ни, така че бяхме напълно шокирани. Не съм заченала ин витро, така че просто си беше шок. Казах на лекаря, че това е невъзможно", каза актрисата.

Джейми Пресли добави, че от известно време с 38-годишния ѝ приятел правят опити за бебе. Тя се е притеснявала, че биологичният ѝ часовник тиктакал с наближаването на 40-те години и не би могла да е по-щастлива от предстоящото разрастване на семейството ѝ.

Актрисата вече има 10-годишен син от предишния си партньор Ерик Калво. "Винаги съм искала да имам три деца и с годините се примирявах и си казвах "Добре, може би поне още едно". Но сега получавам две в едно, без да ми е необходима още една бременност", допълни щастливата майка.

Синът на Джейми Дези е развълнуван от предстоящата поява на близнаците. "Той се моли на Хамзи и мен да го дарим с брат или сестра, откакто беше в детската градина. Много е търпелив, сладък и внимателен и ще бъде най-добрият гледач на бебетата. Той постоянно целува коремчето ми. Първата ми бременност беше преди 10 години и тази е напълно различна. Сега съм пораснала, по-мъдра и по-спокойна. Много се вълнувам", каза актрисата.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти