Опасност за живота на д-р Захариева

Д-р Биляна Захариева от "Откраднат живот"
Снимка: Откраднат живот/ Нова телевизия

Събитията в болница „Свети Кирил” стават все по-динамични, а голямата развръзка е все по-близо.

Само няколко епизода ни делят от дългоочаквания момент, в който отговорите на много въпроси ще бъдат дадени, а истините най-после ще излязат наяве. Но дали наистина това ще се случи и колко тежки ще бъдат последствията за всички?

Тази седмица Биляна ще изпадне в изключително трудна ситуация. След инцидента с тежко болния пациент, Захариева се чувства все по-отпаднала, но дори не подозира колко сериозна е опасността, която я грози. Освен със сериозната болест, младата анестезиоложка ще се сблъска и с друга – още по-застрашаваща и опасна ситуация, а дали този път развръзката ще е положителна, предстои да разберем.

Доцент Захариев продължава да отлага решението да се раздели със съпругата си, а доктор Стилянова става все по-настоятелна в исканията си към него. Междувременно Виолета ще продължи да използва позволени и непозволени методи да си върне съпруга, а някои от тях ще са наистина преминаващи всички човешки граници.

Сагата между доктор Кръстева и професор Генадиев също ще поеме в нова посока. Професорът ще вземе решение да премести педиатърката в архива на болницата, но неочакван случай ще накара Калин да я потърси за консултация и да вземе радикално решение зад гърба на баща си.

Ще успеят ли Калин и Александър да спасят живота на своята любима Биляна? Какви са новите медицински случаи в „Свети Кирил” и какви поуки ще донесат те на докторите, ще разберем във вторник, сряда и четвъртък от 20 часа по Нова.

Допълнителна информация за сериала можете да намерите на официалната му Facebook страница, както и във Vbox7.com канала на продукцията.

Припомнете си още:

Д-р Захариева от „Откраднат живот“: Обмислям да напусна болницата

Д-р Василев от "Откраднат живот": Виновен съм пред Наталия

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти