Онeзи жени, по които всички мъже въздишат, а жените им завиждат

Онeзи жени, по които всички мъже въздишат, а жените им завиждат
Снимка: Thinkstock

Всяко поколение си има своят секссимвол. Това е онази жена, по която всички мъже въздишат, а жените ѝ завиждат.

Секссимволът не е непременно най-красивата, но е най-чаровната и харизматична дама. Разбира се, тъй като красотата е субективно понятие, по едно и също време може да има повече от един секссимвол.

Ето някои от тези жени, събрани във видео от Vbox7.com.

Мишел Пфайфър
През 1999 г. е обявена за една от най-красивите жени в света от списание „People“. Пробивът ѝ в Холивуд е с филма „Вещиците от Истуик“ където партнира на Сюзан Сарандън, Джак Никълсън и Шер. Участвала е във филми като „Опасни връзки“, за който получава първата си номинация за „Оскар“ в категория „Най-добра актриса в поддържаща роля”.

Анджелина Джоли
Изкусителната брюнетка е блян за много мъже. Нищо чудно, че Брад Пит заряза дори жена като Дженифър Анистън заради нея, след като двамата се запознават на снимките на филма „Мистър и мисис Смит”. Сега актрисата се изявява и като режисьор и в същото време се е отдала на благотворителност и е посланик на добра воля на Агенцията за бежанците на ООН.

Шакира
Хитовата певица, демонстрираща невероятни кръшни танци, покорява с искряща усмивка. Сега тя се радва на прекрасно семейство с футболиста на Барселона и испанския национален отбор – Жерар Пике. През октомври 2003 г. UNICEF обявява Шакира за свой световен посланик на добра воля, което я нарежда между най-младите в историята посланици на UNICEF.

Кои са останалите жени, включени в класацията, гледайте във видеото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти