Ох, на баба: слабото място на кралица Елизабет II и връзката ѝ с принц Хари

Безусловната любов на бабите към внуците си е пословична и кралското семейство не е изключение.

Все повече подробности излизат наяве за близката връзка на кралица Елизабет и принц Хари, която изглежда продължава да е силна, въпреки напрежението между Хари и други членове на семейството.

Робърт Хардман, автор на „Кралицата на нашето време: Животът на Елизабет II“, каза пред Daily Express, че кралицата продължава да е „много привързана“ към Хари.

кралица елизабет принц Хари
Снимка: Getty

Той добави, че за кралицата има ясно разграничение между семейните и деловите въпроси.

„Не можеш да правиш това, Хари. Съжалявам. Просто така седят нещата.“

И нейните официални лица ще кажат това на неговите официални лица, а тези разговори ще се провеждат на разстояние една ръка разстояние. Но той все още е предан на нея, а тя все още е предана на него. Те все още си говорят. Казвали са ми, че той говори с нея по-често, отколкото с когото и да било от семейството.“

Хардман твърди, че кралицата има „слабост“ към Хари и той може да се измъкне с някои дръзки постъпки, които другите може би не могат. Тези топли чувства изглежда са много взаимни. Наскоро Хари посети баба си, докато беше на пътуване в Европа за игрите Инвиктъс - международно спортно събитие за ранени, пострадали и болни военнослужещи, което той е основал. Този месец принцът се срещна с Хода Котб от предаването The Today Show, за да популяризира игрите - и разказа за срещата си с баба си.

„Да бъда с нея беше страхотно“ , каза той. "Беше толкова приятно да я видя... Тя е в страхотна форма.“ Хари сподели чай с кралицата, заедно с Меган Маркъл. "Тя винаги е имала страхотно чувство за хумор“ , отбеляза той.

кралица елизабет принц Хари
Снимка: Getty

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти