Огромен гаф на корицата на Vanity Fair - Рийз Уидърспун с три крака, а Опра - с три ръце!

СФД
Снимка: Vanity Fair

Рийз Уидърспун се оказа с... три крака, "благодарение" на грешка при обработката на най-дълго чаканата корица в сезона на филмовите награди. 

Златните глобуси вече минаха, но с нетърпение очакваме Оскарите, които са и вдъхновението зад прочутата корица на списание Vanity Fair. 

На пръв поглед, когато се загледате в снимката, всичко изглежда съвсем нормално. Сега ви молим - погледнете отново! Не ви ли се струва, че актрисата от "Малките големи лъжи" е с добавени "екстри"? 

Ако сте успели да забележите тази грешка, поздравления! Социалните мрежи се "подпалиха" от коментари на възмутени потребители. Та това е Vanity Fair! Такива греши са недопустими. 

Жертва на фотошоп стана и телевизионната водеща Опра Уинфри. 

На друга пък снимка, на която Уидърспун е седнала в скута на Опра, и двете се смеят заедно с Том Ханкс, ясно се вижда, че водещата има не две, а три ръце.

Вижте всички снимки от фотосесията за списанието в нашата галерия ТУК ►

Едната е на кръста ѝ, другата на скута, а с третата си ръка Опра прегръща Уидърспун. 

Грешката не е на човека, който стои зад фотоапарата, особено, когато става дума за световноизвестния фотограф Ани Лейбовиц и нейните шедьоври. Тя е човекът, който стои зад снимката, но не и зад допълнителния крак на Рийз Уидърспун. 

Корицата на Vanity Fair е с акцент върху движението #Metoo в защита на жените, станали жертва на сексуално посегателство. 

"Филмите и телевизионните продукции с участието на тези актьори за първи път вдигнаха завесата, подкрепяйки инициативата #Metoo, поставяйки силни жени във водещи роли, както и силни мъже, които ги подкрепят ", заявиха по-рано от Vanity Fair за концепцията на снимките.

След като в социалните мрежи се вдигна шум около корицата на списанието, Рийз Уидърспун коментира станалото по следния начин: "Предполагам, че вече всеки знае - имам 3 крака. Надявам се, че ще продължите да ме приемате такава, каквато съм", написа тя в Туитър. 

"Приемам твоите три крака. Надявам се и ти да приемеш трите ми ръце", написа Опра Уинфри в отговор на актрисата.

Винаги трябва да подхождаме с капка ирония към нещата, които не зависят от нас, нали така? 

Последвайте ни и в Инстаграм ТУК, за да откриете още материали на Edna.bg, които ще ви развълнуват!

Още интересни статии, които да прочетете: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти