Очите казват всичко: Кейт Мидълтън и принц Уилям празнуват розова сватба

кейт мидълтън принц уилям
Снимка: Getty

Семейството на херцога и херцогинята на Кеймбридж изглежда точно като в приказките: бляскава сватба, три деца, щастлив семеен живот в истински замък, любов и хармония в отношенията им. 

Днес Кейт Мидълтън и принц Уилям празнуват 10-та годишнина от сватбата си, известна у нас като "розова сватба" или "тенекиена сватба". 

Разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

Даже и да сте запознати с фактите около великолепната сватбена рокля на Кейт, спонтанните младоженски целувки на балкона и сърдечните сватбени обети между двамата, вероятно има и още някои любопитни неща, които не знаете за техния голям сватбен ден. Вижте повече ТУК >>>

По случай празника в официалния Instagram профил на херцога и херцогинята на Кеймбридж са публикувани очарователни снимки:

Кадрите са заснети тази седмица, а фотограф е Крис Флойд.

Самият той не пропусна да поздрави кралската двойка и сподели друга снимка от фотосесията с описание:

За първи път в живота си посетих Кеймбридж. В този ден, при невероятни обстоятелства, помолих да снимам херцога и херцогинята на Кеймбридж за сватбения им юбилей. За мен беше удоволствие да прекарам деня с тях в двореца Кенсингтън, особено когато и самата херцогиня също се увлича по фотографията. Честит юбилей!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти