Очарователната принцеса Шарлот става на 2 години днес!

Очарователната принцеса Шарлот става на 2 години днес!
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Малката принцеса Шарлот празнува своя рожден ден днес - очарователната дъщеря на Кейт и Уилям навършва 2 години и ето как тя ще отбележи този празник.

И тъй като малката принцеса Шарлот - най-малкият член на кралското семейство става на 2 години и по този повод от Двореца разпространиха нова снимка на малката принцеса, като поясниха, че кадърът е заснет от самата Кейт Мидълтън.

В изявлението пише, че Кейт и Уилиям са радостни да споделят снимката с всички и се надяват, че тя ще зарадва хората, както радва самите тях.

Снимката е правена през април от майка ѝ - Кейт, в дома им в Норфолк.

Вижте снимката на принцеса Шарлот ТУК >>>> Нова очарователна снимка на порасналата принцеса Шарлот

Докато плановете на самото кралско семейство все още не са ясни, близки до него смятат, че Уилям и Кейт ще направят малко интимно празненство за малкото момиченце. 

То много ще прилича на това, което направиха за втория рожден ден на първородния си син принц Джордж - поканиха няколко от приятелчетата му, за да си играят в дома им. 

Всъщност принцеса Шарлот ще има подобно празненство - вкъщи с няколко от най-близките ѝ приятелчета.

Кейт и Уилям съвсем тенденциозно искат това парти да бъде в тесен затворен кръг, за да може малката им дъщеря да се придържа към нормалните за всяко дете преживявания.

Те не искат децата им да бъдат откъснати от света и въпреки, че това не е възможно, те се опитват по всякакъв начин да ѝ предоставят спокойствие и възможност за прекрасни детски спомени. 

Снимка: Getty/Gulliver

Част от гостите най-вероятно ще бъдат роднините на Кейт - майка ѝ и баща ѝ - Шарлот и Майкъл Мидълтън, сестра ѝ - Пипа, на чиято сватба тя ще бъде шаферка и брат ѝ Джеймс Мидълън. 

Снимка: Gettyimages/Gulliver

Братовчедите на Шарлот - Миа, Савана и Исла, които са на сходна възраст с принцесата, също са получили покани. Малките ще могат да тичат свободно по поляните на Анмер Хол. 

Това всъщност е последният рожден ден на Шарлот в имението им в провинцията, преди кралското семейство да се премести в Лондон окончателно. 

Снимка: Gettyimages/Gulliver

Кралица Елизабет II и принц Филип ще наминат за съвсем малко, а чичото на принцеса Шарлот и принц Джордж - Хари, също ще бъде сред присъстващите на празненството. 

Честит рожден ден, малка принцеса Шарлот! heart

Снимка: netinfo

Принцеса Шарлот ще бъде шаферка на Пипа Мидълтън

Първата дума на принцеса Шарлот пред публика

Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот: кралско очарование в Канада

Принцеса Шарлот открадна звездния миг на кралица Елизабет II

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти