Принцеса Шарлот открадна звездния миг на кралица Елизабет II

Принцеса Шарлот открадна звездния миг на кралица Елизабет II
Снимка: Getty/Gulliver

Вяра Иванова

Този уикенд в Лондон се състояха тържествата по случай 90-годишния юбилей на кралицата. Смяташе се, че цялото внимание ще бъде насочено към силната и стилна дама, която е почитана от толкова много хора.

Цялото множество, което се бе стекло в централната част на Лондон, бе там в нейна част, но се оказа, че има едно мъничко създание с розови бузки, което със замах и сладка усмивка успя да привлече цялото внимание към себе си - правнучката й, принцеса Шарлот!

Можете да видите най-сладките моменти на принцеса Шарлот от тържествата в специалната ни галерия ТУК.

Очарователната 13-месечна дъщеря на принц Уилям и Кейт Мидълтън бе черешката на тортата в празненството на кралицата. Тя се появи на балкона на Бъкингамския дворец заедно с родителите си и 2-годишния си брат Джордж.

Това бе дебют на този балкон за малката принцеса, която определено знае как да завладее сърцата на тълпата.

 

Шарлот бе облечена с розова рокля и имаше панделка и обувки в същия цвят. Тя дари тълпата с най-сладката усмивка и дори помаха на хилядите, които се бяха събрали, за да видят кралското семейство.

Малко по-късно над главите им прелетя и парад от самолети, а малката чаровница покри ушите си с ръце  заради шума и с това спечели още повече симпатиите на всички.

Почти 3-годишният Джордж също показа колко е пораснал. Той излезе сам на балкона и изглеждаше супер уверен и спокоен, докато махаше на тълпата. Времето определено лети, но кралското семейство изглеждаше повече от щастливо.

Вижте снимките на очарователната принцеса Шарлот ТУК!

Разгледайте и галерията ни със снимки от 90-годишнината на кралица Елизабет Втора!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти