Обратно на мястото, където се влюбиха: Кейт и Уилям с романтично бягство в Сейнт Андрюс

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се върнаха в колежанския град, където за първи път се запознават и влюбват, като демонстрираха и състезателен дух по време на надпревара.

Посещението им в градчето Сейнт Андрюс е сред основните акценти в шотландската обиколка на двойката. Там Кейт Мидълтън и принц Уилям започнаха своята сряда със състезание по сухопътно плаване, в което победи херцогът.

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

„Бяхме изненадани, тъй като очаквахме херцогинята да победи, тъй като тя е по-опитният моряк“, казва пред People Гай Маккензи, който ръководи развлекателни дейности “Blown Away” с близнака си Джейми. „Той извади късмет - духна вятър!“, споделя Джейми.

Не всичко обаче мина лесно за Уилям, който към края на 20-минутната сесия се заби в мокър пясък далеч от игрището. „Хайде, дядо“, извика му тогава Кейт.

Кейт Мидълтън и принц Уилям обратно в университетското градче, където се влюбиха

Сухопътно плаване не се е предлагало на плажа, когато двойката е посещавала университета „Сейнт Андрюс“ между 2001 и 2005 г. „Те казаха, че биха се радвали да го опитат тогава“, добавя Макензи. „Спомняха си разхождането по плажа и фактът, че е много, много ветровито“, а Джейми допълва още, че двамата са се шегували за времето в Шотландия.

Посещението на Кейт Мидълтън и принц Уилям в града включваше още среща с група млади болногледачи и студенти от „Сейнт Андрюс“.

По време на една от вечерите в Сейнт Андрюс херцогът и херцогинята са се отдали на романтична вечеря в местния ресторант Forgan, който още не е би отворен по време на университетските им години. Двамата са успели да се усамотят необезпокоявани на отдалечена маса в ъгъла и с охрана наблизо.

„Когато се разчу, отпред се събра тълпа, но що се отнася до вътрешността, за тях беше тихо. Хората ги оставиха на мира“, казва един от мениджърите Марк пред People. „Нямаше пищност и официалности, нито фанфари.“

Марк добавя: „Те бяха много мили и дружелюбни, когато си тръгваха. Надяваме се, че ще ги видим отново.“

Вижте още снимки от посещението на двойката в галерията долу!

Кейт Мидълтън и принц Уилям обратно в университетското градче, където се влюбиха

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти