Новата звездна двойка: Дженифър Лорънс и Крис Евънс

Дженифър Лорънс и Крис Евънс
Снимка: Getty/Gulliver

Холивуд никога не остава без новини – последната такава от света на известните е любовната връзка между актьорите Дженифър Лорънс и Крис Евънс.

Евънс, известен с ролята на "Капитан Америка" е спечелил сърцето на 9 години по-младата актриса. За Дженифър пък се твърдеше, че има взаимоотношения с Лиъм Хемсуърт, който обаче преди броени дни предложи брак на бившата си приятелка Майли Сайръс.

„Връзката им е съвсем в началото. Двамата са излизали само на няколко срещи”, разкри анонимен източник пред списание „Холивуд лайф”.

Много интересно е, че Дженифър и Крис имат и един близък общ приятел, актьорът Крис Прат. Прат и Евънс се сближиха миналата година по време на съвместен проект, а Дженифър и Прат заснеха заедно филма "Passengers", чиято премиера се очаква скоро.

По-рано актрисата се срещаше с колегата си Никълъс Холт. Това е единствената ѝ връзка, която звездата официално признава. Миналата година тя се виждаше и с фронтмена на „Колдплей” Крис Мартин, а след това имаше кратка авантюра с Брадли Купър. Актрисата никога не е коментирала личния си живот с тях.

Крис от своя страна е най-известен с връзката си с актрисата Джесика Бийл, която сега е съпруга на Джъстин Тимбърлейк. Двойката прекъсна петгодишна връзка през 2006 година.

Припомнете си още от Холивуд:

Нова звездна двойка – Риана и Леонардо ди Каприо?

Коя измести Гуинет Полтроу?

Том Круз и Сандра Бълок с таен брак?

Влюбен в бившата си жена

Втори шанс за любовта

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти