Новата звездна двойка: Дакота Джонсън и Крис Мартин

Звездата от еротичната филмова поредица "50 нюанса сиво" Дакота Джонсън се среща с британския рокаджия и фронтмен на "Колдплей" Крис Мартин, споделят Vesti.bg.

28-годишната Дакота Джонсън и 40-годишният Крис Мартин за първи път са засечени заедно на концерт на Ник Кейв в Израел през ноември. След шоуто двойката вечеряла в компанията на 60-годишния изпълнител в местен ресторант.

Джонсън и Мартин бяха забелязани на среща и в заведение в Лос Анджелис. Очевидци твърдят, че лицето на британския рокаджия е "сияело", докато разговаря с новата си изгора.

Според източниците фактът, че Крис Мартин търси мнение от Дакота Джонсън за музиката си, също свидетелства за това, че отношенията помежду им са сериозни.

Фронтменът на "Колдплей" преди беше женен за холивудската актриса Гуинет Полтроу, от която има две деца. След раздялата си с нея британецът се срещаше с по-младите от него актриси Дженифър Лорънс и Анабел Уолис. Медиите го свързваха и с 22-годишната певица Дуа Липа.

В миналото Дакота Джонсън имаше връзки с музиканта Ноа Герш, актьора Джордан Мастерсън и модела и китарист Матю Хит.

Дъщерята на Мелани Грифит и Дон Джонсън направи световен пробив с главна роля във филма "50 нюанса сиво". Третата част на поредицата излиза през февруари, 2018 г.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Направихте ли си вече нашия нов коледен ТЕСТ ТУК? Покажете ни любимите си коледни неща и ние ще ви разкрием как трябва да украсите коледната трапеза smiley

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти