Новата прическа на Кейт Мидълтън: щом херцогинята го може, можем го и ние!

Новата прическа на Кейт Мидълтън: щом херцогинята го може, можем го и ние!
Снимка: Getty/Gulliver

Мария Николова

Това е едно своеобразно отворено писмо до Кейт Мидълтън, ако тя някога реши да научи български и да прочете нашите прекрасни статии в Edna.bg.

Та, мила ми Кейт, аз искам официално, с най-добри и цветни намерения, да ти благодаря... За това, че винаги изглеждаш зашеметяващо! За това, че даваш положителен и вдъхновяващ пример на класните жени по света, включително и в нашата малка пъстра България... И затова че новата ти прическа днес инспирира поне 5 дами в офиса да освежат косата си за летния сезон. Включително и мен! 

За каква прическа говоря ли? Ето тази, разгледайте повече нейни снимки ТУК.

Макар да не се познаваме лично (все още), днес аз видях твоите снимки от последната ти публична изява. На "Уимбълдън", на мача на Анди Мъри с Александър Бъблик, където ти се появи с дългата до коляното бяла рокля на черни точки на Долче и Габана, с нежни сандали с тънка каишка, отново в черно и с класическата бяла дамска чанта на Виктория Бекъм.

Всички забелязаха новата ти прическа, с дължина до раменете и навита на небрежни падащи букли. И няколко часа по-късно целият свят говори за нея.

И ние също. Защото ти знаеш как да направиш една промяна запомняща се и заредена само с положителен смисъл. Независимо дали ще е леко закачливо със стила си на обличане, грима, цвета червило или форма на коса. Ти просто го можеш! Отива ти да си моден диктатор! Но нещата ти се получават, именно защото не го предизвикваш нарочно и с желанието да приковеш всички погледи към себе си. Магията става, защото си семпла, ненатрапваща се и действаш с магнетизъм и финес.

Мила Кейт, днес взех решението да махна онези досадни 10 см от косата си, от които знам, че нямам нужда. Но все ги пазя, ей така, за да е по-дълга...

Снимка: Getty/Gulliver

Спомних си един мой материал отпреди година - "Момичета, подкъсете я тази коса" - сетих се на каква вълна бях тогава и как, когато отстраних част от дължината на прическата ми, се почувствах наистина като преродена. И след това ми се случиха поне 10 хубави неща. Искам да изпитам това усещане отново. С нов полъх на промяната, с нова енергия и с нови положителни емоции.

Мисля, че всяка жена, когато посети фризьорския салон и има нова, по-лека и ефирна прическа, неминуемо получава този ефект в душата си. Метаморфозата на косата, от чисто визуална, завладява цялото ни същество и задвижда вселената - подсказва ѝ, че сме готови новите прекрасни неща да ни се случат.

Та, както казах, мила Кейт, не спирай да ни вдъхновяваш - мен, колежките, приятелките, всички жени-сестри по съдба. Щом ти го можеш, можем го и ние!

Снимка: Getty/Gulliver

А ние няма да спираме да ти се възхищаваме. Предпочитаме да се възхищаваме на жени като теб, отколкото на такива, известни само с това, че са известни!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти