Красива, талантлива и шампион: вижте новата „Мис България”

Тази сутрин в ефира на „Здравей, България“ по NOVA зрителите се запознаха с новата Мис България Елизабет Кравец и двете ѝ подгласнички - Илияна Борисова и Антония Ванчева.

мис българия 2023
Снимка: кадри NOVA

„Не съм очаквала какво ще стане, много съм щастлива, емоциите са много”, призна Елизабет Кравец в първото си телевизионно интервю след конкурса, който спечели снощи. Тя е на 17 години и преди конкурса спечели титлата „Мис Варна“.

След като спечели конкурса за красота в морската ни столица, Елизабет стана жертва на критики в социалните мрежи, свързани с произхода ѝ и по-точно украинските ѝ корени. Оказва се обаче, че майка ѝ е българка, а баща ѝ е от украински произход, а момичето живее в България отдавна, въпреки че е родено в Израел. 

„Аз съм българка, просто съм със смесен произход. Живея тук повече от 10 години. Българка съм, варненка съм”, обясни Елизабет в студиото на „Здравей, България“.

Тя е републикански шампион по спортни танци и чувства сцената като свой втори дом. Като малка е печелила и титлата „Мини Мис“.

Първата подгласничка Илияна Борисова, която е „Мис Шумен”, е още ученичка. Иска да учи психология и каузата ѝ е свързана с оставането на младите хора в България.

Втората подгласничка Антония Ванчева е „Мис Чирпан”. От скоро се явява на конкурси за красота, в момента актьорско майсторство. Мечтае да е актриса и да изиграе някоя силно драматична роля.

мис българия 2023
Снимка: кадри NOVA

Конкурсът се проведе снощи в киноцентъра в столичния квартал „Бояна”. Продуцент на събитието е Гео Санчес, който заяви, че най-важното е претендентките да са натурални и с красиви сърца, предават от NOVA.

Какво още споделиха трите талантливи кралици на красотата в ефира на NOVA, вижте във видеото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти