Новата изповед на Джеймс, брата на Кейт Мидълтън, чиято съдба не е толкова лесна, колкото си мислите

Джеймс Мидълтън
Снимка: Getty

Ако сестра ти се омъжи за престолонаследник и е въпрос на време да стане кралица, се очаква, че съдбата се усмихва и на теб. Оказва се, че това не важи за брата на Кейт Мидълтън.

В началото на 2019 г. Джеймс Мидълтън сподели за борбата си с депресията, а в интервю за августовския брой на британското списание “Tatler” (и фотосесия с петте си кчуета) братът на Пипа и Кейт Мидълтън разговаря за трудностите си след като става роднина на кралското семейство.

Джеймс е на 23 г., когато през 2011 сестра му се омъжва за принц Уилям. „Внезапно и доста публично, започнах да бъда преценяван дали съм провал“, споделя Джеймс пред “Tatler”.

Вижте снимки на очарователния Джеймс Мидълтън в галерията >>>

Няколко години след сватбата той основава своя компания за поздравителни картички и изненади “Boomf”, която е посрещната със скептицизъм. „Това те подлага на напрежение“, обяснява той и допълва: „В ума си винаги правех ретроспекция на събитията, които се бяха случили със семейството ми.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

James Middleton for @tatlermagazine . . #JamesMiddleton #TatlerMagazine #UK #UnitedKingdom

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) on

Братът на херцогинята обаче не смята превръщането на близките му в публични личности за причината той да изпитва психични проблеми. „Щях ли да бъда депресиран, ако не бях обект на публично внимание заради семейството си? Отговорът е: мисля, че бих. Но нямаше да имам възможността да разказа историята си, ако не бяха хората, с които съм свързан.“

Вижте снимки на очарователния Джеймс Мидълтън в галерията >>>

Джеймс нарича Кейт и принц Уилям „моята мотивация“ за проговарянето пред медиите. Есето за “Daily Mail”, в което споделя проблемите си, е част от инициативата “Heads Together” на херцогът и херцогинята на Кеймбридж, която цели да премахне стигмата върху психичните заболявания.

Джеймс Мидълтън
Снимка: Getty

„Депресията е това, което те държи в леглото, а тревожността те кара да се чувстваш гузен, че си там. Мислех си: „За какво трябва да съм депресиран? В детството си бях късметлия, имах всички неща, които исках. Не че исках още, но имаше нещо, което липсваше…и колкото повече го игнорирах, толкова повече то ме превземаше“, споделя Джеймс.

В момента обаче Джеймс твърди, че се чувства добре. „Щастлив съм. Отново се чувствам като Джеймс Мидълтън. Чувствам се като 13-годишен, животът ме кара да се вълнувам. Чувствам се отново себе си и няма какво повече да искам.“

Вижте снимки на очарователния Джеймс Мидълтън в галерията >>>

 Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти