Нов обрат по делото за попечителство на Бритни Спиърс

Бритни Спиърс
Снимка: Getty

Бритни Спиърс започна съдебна процедура, целяща да лиши баща ѝ от спорното попечителство, което му дава контрол върху нейните финанси, и да го замени с независим счетоводител, предадоха световните агенции, като се позоваха на съдебни документи, предаде БТА.

Матю Роузънгарт, който отскоро е адвокат на Спиърс, увери миналата седмица, че е предприел конкретни и бързи стъпки за отстраняване на Джейми Спиърс от попечителската позиция съобщават от Vesti.bg.

free britney
Снимка: Getty

Сега в съд в Лос Анджелис има подадено искане да се назначи калифорнийският счетоводител Джейсън Рубин за ръководител на финансите на поп звездата. Отделно искане пък цели да се отнеме от Джейми Спиърс контрола върху авоари на стойност 60 милиона долара.

Отстраняването на Джейми Спиърс е нещо, за което от дълго време настояват почитателите на Бритни Спиърс, които дори организираха кампания в нейна подкрепа под надслова "Освободете Бритни".

Разкритията на Бритни Спиърс за пълното попечителство над нея

Според новия адвокат на певицата тя е способна сама да избира кой да я представлява и да назначава кой да управлява състоянието ѝ. Адвокатът на бащата на  Бритни казва, че той няма да се оттегли доброволно от попечителската роля. Предходно подобно искане беше отхвърлено от съдийката по случая Бренда Пени.

Сега ново съдебно заседание по двете внесени от новия адвокат на Спиърс искания е насрочено за 29 септември.

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти