Нов филм за принц Хари и Меган Маркъл – ето кои актьори ще играят кралската двойка

Меган и Хари
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Съсекс отново ще бъдат главни герои във филм на телевизионната мрежа Lifetime, a този път продукцията ще разказва за първата година от живота им като семейство.

След „Хари и Меган: Кралско семейство“, който разглеждаше началото на връзката им, телевизията обяви заглавието на продължението – „Хари и Меган: Да станеш кралска особа“. Официалният анонс гласи, че филмът „ще повдигне завесата, за да разкрие неизказаните радости и предизвикателства в кралското семейство“.

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Той ще се снима във Ванкувър и се очаква да излезе през пролетта на 2019 г., но лентата все още няма насрочена премиерна дата заради наближаващата през май годишнина от сватбата и раждането на първото дете на двойката след два месеца.

Lifetime обаче обяви избора си на актьори за новата продукция – на мястото да Мъри Фрейзър и Париса Фиц-Хенли от предишния филм този път в обувките на принц Хари и Меган Маркъл ще влязат други двама. Това са Тифани Мари Смит (сериала „Свръхествествено“), която в действителност напомня много за херцогинята, и Чарли Фийлд (сериала „Гений“), за когото обаче не можем да кажем същото за приликите му с принц Хари.

Потребителите в Twitter не останаха доволни от избора на нови Меган и Хари, а един от тях дори написа: „По-зле е, отколкото ако направили восъчна фигура в „Мадам Тюсо“, която изобщо не си прилича.“

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти