Нина Добрев шокира феновете си с изцяло нова визия

Нина Добрев шокира феновете си с изцяло нова визия
Снимка: Getty/Gulliver

В Лос Анджелис се състоя световната премиера на трилъра „Линия на смъртта“ (Flatliners) с участието на Нина Добрев, Елън Пейдж, Диего Луна, Кийфър Съдърланд.

Ние, разбира се, няма как да не обърнем специално внимание на „нашето момиче“ Нина Добрев. Красавицата се появи на червения килим с променена визия – косата ѝ е още по-къса и вече с бретон.

 

World meet Bob. Bob... world. 💇🏻

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Като всеки истински любител на социалните мрежи, Нина не пропусна да се похвали с новата си прическа в Instagram, като публикува снимка от премиерата на "Линия насмъртта", озаглавена "Свят, запознай се с Боб (прическата), Боб... свят".

Вижте още снимки от новата визия на Нина ТУК >>>

Красавицата не се притесни и да наруши строгите модни правила, като се появи в бял тоалет след Деня на труда в САЩ (първият понеделник на септември). Елегантната бяла рокля, дело на Прабал Гурунг, Нина комбинира с нежни обувки в сиво на Джими Чу.

 

@prabalgurung

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

„Линия на смъртта“ е римейк на едноименната лента от 1990 година, в която участваха Джулия Робъртс, Кевин Бейкън, Уилям Болдуин, Кийфър Съдърланд. Филмът разказва историята на петима студенти по медицина, обсебени от идеята за това какво се случва след смъртта.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти