Нина Добрев напусна "Дневниците на вампира"

Нина Добрев
Снимка: Getty/Gulliver

Нина Добрев обяви в социалната мрежа Instagram, че напуска сериала "Дневниците на вампира" (The Vampire Diaries) и няма да се снима в седмия му сезон, съобщи "Холивуд рипортър".

Тази година от участие в сериала се отказаха и други членове на актьорския състав, сред които Стивън Р. Макуин (в ролята на Джеръми) и Маргарет Макинтайър (в ролята на Шериф Форбс), а участието на Майкъл Тревино (в ролята на Тайлър Локууд) също е под въпрос.

Напускането на изпълнителката на главната роля Нина Добрев обаче е най-голямата загуба за екипа и феновете.

"Да кажем довиждане на Нина е както тъжно, така и хубаво", заяви изпълнителният продуцент на сериала Джули Плек.

"След повече от шест години заедно, целият състав и екип на "Дневниците на вампира" постигна разбирателство, което никой от нас не очакваше. Нина е развълнувана да разпери криле, да си почине, да пътува по света и да го завладее. Ние я подкрепяме. Нина и 400-те образа, в които се превъплъти, ще ни липсват, но ние очакваме с нетърпение вълнуващото предизвикателство да разказваме за братята Салватор и така обичания ни и талантлив състав".

Нина Добрев обяви решението си Instagram, текстът беше придружен от снимка на актрисата с изпълнителния продуцент на сериала Джули Пек.

Нина Добрев стана любимка на публиката с ролята си в "Дневниците на вампира". По време на участието си в популярната най-вече сред тийнейджърите сага за вампири, тя спечели множество награди. Сериалът я направи звезда. На снимачната площадка тя срещна и любовта в лицето на актьора Иън Сомърхолдър, който също играе главна роля в поредицата. Двамата имаха връзка от 2010 до 2013 година.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти