Незабравимите моменти от живота на кралското семейство през 2021

кралско семейство 2021
Снимка: Getty; Pari Dukovic, Time Magazine

Годината беше трудна за всички - включително и за членовете на британското кралско семейство. Освен пандемията COVID-19, кралицата и нейното семейство станаха свидетели на промени през тази година, които ще имат трайно въздействие върху монархията, дълго след като 2021 г. приключи.

От взривоопасното интервю на Хари и Меган с Опра Уинфри до смъртта на принц Филип и решението на Барбадос да прекъсне връзките си с кралицата и противоречиви съдебни дела...

Но не всичко е мрачно и напрегнато.

След като през по-голямата част от 2020 и част от 2021 кралското семейство беше изолация, за почитателите им беше прекрасно да видят как кралицата и нейното семейство отново се завръщат на важни публични и лични събития. През 2021 много от кралските особи засилиха благотворителната си дейност, особено в борбата срещу изменението на климата, и дори имаше кралски бебешки бум.

Кралското семейство имаше това, което може да се нарече "annus memorabilis", тъй като продължи да ни вълнува през 2021 и тези събития ще имат въздействие върху монархията, дълго след като годината приключи.

За да направим тази компилация, се върнахме назад в хронологията на изминалата година: ето кои са най-значимите кралски моменти през 2021.

Отличителни кралски моменти от 2021

 

 

Каква беше 2021 за кралското семейство:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти