Неподозирани факти за най-могъщата двойка в шоубизнеса Бионсе и Джей Зи

Бионсе и Джей Зи
Снимка: Getty

Поотделно двамата са повече от успешни, а заедно създават империя – няма спор, че Бионсе и Джей Зи са най-влиятелната двойка в световния шоубизнес - текстописци, изпълнители, предприемачи и собственици на собствени брандове.

Двойката, която сключва брак на 4 април 2008 г., отбелязва своята 15-годишнина като семейство през 2023 г.!

Отношенията между Бионсе и Джей Зи започват преди цели 20 години, когато записват дуета “03 Bonnie & Clyde“, а след това и емблематичния си хит “Crazy In Love”. Двойката има общо три деца – Блу Айви, родена през 2012 г., и близнаците Сър и Руми, които се родиха през 2017 г.

Бионсе и Джей Зи
Снимка: Getty

През годините чувствата между двамата се превръщат и в още по-успешна инвестиция на музикалната сцена. Двойката прави две общи турнета – “On The Run” от 2014, последван от “On The Run II” през 2018 г.

Макар в медийното пространство Бионсе да е по-възхваляваната от двамата, не можем да отречем, че Джей Зи не е по-малко успешен от нея. Той е не само изпълнител и продуцент, но и предприемач, сред чийто бизнес начинания са нюйоркският клуб 40/40, модната марка Rocawear и музикалната платформа Tidal.

Но освен официалните факти за живота на Бионсе и Джей Зи, техните отношения изобилстват от любопитни подробности – някои ще ви изумят, а други ще ви накарат да почувствате двойката по-близка.

Вижте ги в галерията тук:

Неподозираните факти за връзката на Бионсе и Джей Зи

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти