Неловко: Анджелина Джоли игнорира Дженифър Анистън на наградите "Златен Глобус"

анджелина джоли дженифър анистън
Снимка: Getty/Gulliver

Брад Пит отдавна не е мъжът в живота на Дженифър Анистън. Той вече не е в сърцето и на Анджелина Джоли, но въпреки това враждата между двете актриси си остава вечна.

Иначе казано - Дженифър не е с Брад, Анджелина не е с Брад, но старат вражда ръжда не хваща!

На 75-ите награди "Златен глобус" двете актриси и бивши съпруги на Брад Пит, бяха в непосредствена близост, което се случва много рядко и през годините се броят на пръсти събитията, на които са присъствали и двете.

Погледът на актрисата Дакота Джонсън, която седеше на масата на Джоли, издаде обаче, че във въздуха се е усещало напрежение.

Дженифър Анистън се качи на сцената заедно с Каръл Бърнет, за да съобщят номинираните за най-добра актриса в телевизионна комедия или мюзикъл.

Докато тя с усмивка съобщаваше имената на колегите си, на снимки от събитието се вижда, че Анджелина е отправила поглед към масата, без да поглежда към сцената, където се случва всичко. 

"Черешката на тортата" е погледът на Дакота Джонсън, който издава притеснение и очакване каква ли ще бъде реакцията на Джоли, след като вижда Анистън на сцената.

Но Анджи не отвърна на удара и не показа никакво отношение. Моментът бе уловен от камерите на сцената, а по-късно стана повод за шеги и в мрежата.

"Когато се опитваш да бъдеш деликатен, но не можеш да се сдържиш", коментира реакцията на Джонсън потребител в мрежата.

Джени Куни, член на Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд, която присъжда наградите "Златен глобус", разкри, че личните обстоятелства се вземат предвид, когато се планира кои знаменитости ще споделят обща маса на церемонията.

"Имало е години, когато се чудим как да настаним холивудски звезди, преминали през шумни раздели. Тогава правим всичко възможно те да са отдалечени едни от други. Преди раздялата на Брад Пит и Анджелина Джоли например за нас беше стресиращо, ако на събитието присъства и Дженифър Анистън. Тази година се чудим как ще приеме ситуацията Джоли, ако Пит се появи на церемонията", коментира Куни пред списание сп. Vogue.

Последвайте ни в Инстаграм ТУК!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти