Неловка среща: Брад Пит попадна на събитие със семейството на Джоли

брад пит семейство джоли
Снимка: Getty

Брад Пит се сблъска с някои от членовете на семейството на бившата си съпруга. Актьорът посети художествена изложба на режисьора Бенет Милър в Бевърли Хилс с приятелката си Инес дьо Рамон. Там те се натъкнаха на Джон Войт - бащата на Анджелина, и Джеймс Хейвън - нейния брат. 

Очевидци споделят, че Пит изглеждал щастлив на събитието в художествената галерия. Двамата с Инес били дружелюбни, мили и разговаряли с другите знаменитости там. Влюбените не се отделили един от друг през цялото събитие.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraTV (@extratv)

Според очевидци обаче се забелязвало, че Брад се чувства изключително неудобно от факта, че се намира в едно и също помещение със семейството на Анджелина. Те не са си казали нито дума. 

Сам Асгари, който е бивш на Бритни Спиърс, също присъства на изложбата. Той си направи снимка с Пит, а след това бе забелязан да си говори със семейството на Джоли. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Анджелина и Брад обявиха раздялата си през 2016 г. и прекараха последните седем години в съдебни спорове.  

Още през 2016 г. Войт реагира на развода на дъщеря си, като коментира следното: „Сигурно е било доста тежко, за да се случи това. Все още не знам много, но планирам да говоря с нея и децата много скоро." 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти