Нека поговорим за Мегън Маркъл и бившето ѝ гадже... порно звезда

Нека поговорим за Мегън Маркъл и бившето ѝ гадже... порно звезда
Снимка: netinfo

Мегън Маркъл и принц Хари ще си кажат "Да" на 19-ти май и изглежда, че актрисата от сериала Suits е открила своя принц на бял кон. Но преди да срещне Хари, Мегън е трябвало да целуне няколко жаби в търсене на своя идеален мъж. Сред любовните завоевания на американката ярко се откроява едно име и то е Саймън Рекс.

Според Daily Mail преди години Мегън е излизала с 43-годишния комик и рапър, което не звучи никак странно на пръв поглед, освен ако не се вгледаме в една от предишните му професии.

Преди да се занимава с комедийни роли в киното, Рекс е бил част от индустрията за възрастни или иначе казани - снимал се е в порно филми. Става ясно, че дори е печелил награда в категорията за "Най-добро гей порно" през 1997 година.

Двамата се запознават на снимачната площадка на ситком, в който участват през 2004-та година, когато Мегън е била само на 22. По това време актрисата е прохождала в Холивуд и искрата между тях пламва, докато двамата снимат заедно.

Мегън Маркъл принц Хари
Снимка: Getty/Gulliver

По онова време Рекс е бил успешен модел с много ангажименти, а Мегън е била на години разстояние от първата си голяма роля. Рекс споделя в свое интервю преди няколко години, че тази част от живота му отдавна е в миналото и се е снимал във филми за възрастни, когато е бил на 18 и се е нуждаел от пари.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти