Не на фотошоп инвазията

Няма какво да крия
Снимка: Getty/Guliver

42-годишната австралийска актриса Кейт Бланшет украси корицата на най-новия брой на британското лайфстайл списание "Интелиджънт Лайф" (Intelligent Life).

Дотук няма нищо странно, докато не се загледаме в снимката на Кейт и видим, че тя не е преминала през никакъв компютърен лифтинг.

Явно носителката на "Оскар" и майка на три момчета не се е заразила от маниакалната звездна суета и няма нищо против да покаже напълно естествения си облик пред широката публика.

"Разбира се на фотоса личи и фината намеса на фризьорската и гримьорската ръка, но в крайна сметка целта ни да покажем в най-естествения й вид една здраво работеща и грижеща се за три хлапета жена бе постигната", допълни Тим Де Лисъл, който е сред редакторите на "Интелиджънт Лайф".

Всъщност въпросното издание с лика на Бланшет е и 20-ти юбилеен брой за списанието, като тази особеност също е наклонила везните в посока към по-голяма провокативност, по думите на редакционния екип на печатната медия.

За сметка на това друга актриса – Деми Мур, се появи в новата рекламна кампания на козметичната марка "Хелена Рубенщайн", но в общи линии лицето на бившата приятелка на Аштън Кътчър нямаше нищо общо с действителността след солидната намеса на фотошоп инструментариума.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти