Не казвайте на Брад Пит как да си свали ризата!

Брад Пит
Снимка: Getty

Навсякъде, във всеки колеж и университет, във всеки курс по въведение в киното наистина трябва да има учебна програма, озаглавена „Филми с Брад Пит без риза“. Когато направите сметката в колко хитови заглавия човекът си е свалил ризата, стигате до мисълта, че това е фундаментална част от съвременното кино – помислете за „Боен клуб“, „Троя“, „Съюзени“, „Ярост“, „Гепи“ и най-прясното попълнение „Имало едно време... в Холивуд“.

Едно е повече от сигурно: този мъж със сигурност знае как да се съблича пред камерата. Всички знаят това с изключение на, очевидно, режисьора на „Имало едно време... в Холивуд“ Куентин Тарантино. В новия епизод от подкаста на актрисата и комик Ейми Шумер “3 Girls, 1 Keith” Тарантино коментира именно сцената, в която Пит сваля тениската си, докато работи върху покрива на Рик Долтън (Леонардо Ди Каприо). Тарантино всъщност се е опитал да каже на Пит как точно да свали ризата си до последното копче, но дискусията не минала добре.

Лео ди Каприо и Брад Пит заедно по червения килим в Кан >>>

Брад Пит Куентин Тарантино
Снимка: Getty

„Беше смешно, защото всъщност Брад е много срамежлив за подобни неща. В същото време той е доста наясно. Аз бях: „Значи, мисля, че може да разкопчаеш хавайската риза и да я свалиш, а след това и тениската.“ А той каза: „Наистина? Искаш да премина през всички тези глупости с копчетата? Просто ще ги сваля наведнъж. Давай!“

За щастие, Тарантино има достатъчно усет, за да улесни нещата след първоначалния фал – и ето че се ражда още един любим момент от филм с Брад Пит.

„Казах си добре, този човек знае точно какво прави“, допълва Тарантино. „Млъкни, по дяволите, и остави майстора да си върши работата! Дори когато го видите в бараката и начина, по който си слага кожените ръкавици и слага телта в устата си, толкова мачо. Той просто знае точно какво прави.“

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти