„Не ям нищо зелено“ и още шеговити тайни за дълголетие от Бети Уайт, която навършва 100 през януари!

Бети Уайт
Снимка: Getty

Актуалната корица на списание People краси 99-годишната Бети Уайт. Ексклузивно за изданието тя споделя как се чувства малко преди да отпразнува предстоящия си юбилей на 17 януари.

„Толкова съм щастлива, че съм в такова добро здраве и се чувствам толкова добре на тази възраст“, ​​споделя актрисата ветеран. „Удивително е.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Според Уайт да бъдеш „роден надут оптимист“ е ключът към нейния позитивен характер. „Взех го от майка ми и това никога не се промени“, казва тя. „Винаги намирам положителното.“

Що се отнася до начина ѝ на хранене, Уайт се шегува: „Опитвам се да избягвам всичко зелено. Мисля, че работи.“

Невероятният живот на Бети Уайт

Уайт има кариера мечта в Холивуд, разказват още от People. Тя отбелязва незабравими роли в комедийния сериал „Златните момичета“ (The Golden Girls) и Шоуто на Мери Тайлър Мур (The Mary Tyler Moore Show). На по-късен етап от кариерата си тя се снима в ситуационната комедия „Жега в Кливланд“ (Hot in Cleveland) и филма „Предложението“ (The Proposal) от 2009 г.

Към момента Уайт се радва на спокоен живот в Лос Анджелис, където обича да решава кръстословици и да играе на голф и карти. Тя прекарва време и в гледане на документални филми за животни и телевизионната игра “Jeopardy!”.

Актрисата, която е и защитник на хуманното отношение към животните, също е дългогодишен поддръжник на Центъра за обучение на дивата природа и Аквариума в залива Монтерей и др.

Бети Уайт ще отпразнува рождения си ден с филмовото събитие „Бети Уайт: 100 години млада - - В честа на рождения ѝ ден“. Продукцията ще бъде излъчена в почти 900 киносалона в САЩ, разказват от Entertainment Tonight.

„Кой не обича парти?!? Това ще бъде СТРАХОТНО!“, каза тя каза в прессъобщение миналата седмица, обявявайки проекта.

Филмът ще разгледа нейната дълга и успешна кариера, включвайки нови интервюта със самата Уайт, клипове зад кулисите на нейната работа, най-забавните моменти от „Златните момичета“, участието ѝ в комедийното шоу Saturday Night Live и още нейни роли, както и изгубен епизод от първия ѝ ситком.

Сред специалните гости, които ще се включат, са Райън Рейнолдс, Тина Фей, Клинт Истууд, Морган Фрийман, Джей Лено, Джими Кимъл, Дженифър Лав Хюит и много други.

Колкото до голямото желание на Уайт за рождения ѝ ден, пред Entertainment Tonight тя посочва едно-единствено име: „Робърт Редфорд“.

Мъдрите и простички думи на Бети Уайт

Прочетете още:

 

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти