Навикът на принц Хари, който Меган Маркъл не може да проумее

Хари и Меган
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Съсекс живеят заедно вече почти година, но сред навиците на принц Хари все още има нещо, което Меган Маркъл не разбира съвсем, пише британското издание “Hello Magazine.”

В документалния филм „Принц, син и наследник: Чарлз на 70“, 34-годишният Хари признава, че баща му е педантичен на тема изключване на електрическите светлини. „А сега това е нещо, в което аз съм вманиачен“, споделя херцогът.

Хари обяснява също какво мисли половинката му по въпроса: „Това е лудост, не знам дали Вашата съпруга го прави, но моята казва: „Защо изключваш светлините? Тъмно е.“ А аз отговарям: „Имаме нужда от само една лампа, а не 6-7.“

Меган се нанесе в дома на Хари, Нотингам Котидж в Двореца Кенсингтън, след като двамата обявиха годежа си през ноември 2017. Двойката, която в момента очаква първото си дете, се сдоби и с още един дом, подарък от кралицата.

Хари и Меган
Снимка: Getty

Това е друг апартамент в същия дворец, а в него младоженциите разполагат с 21 стаи и свързващи ги врати с къщата на Уилям и Кейт, за да могат да се отбиват при тях и техните деца, щом им се прииска.

Вижте тук най-вълнуващите моменти на Меган Маркъл през изминалата една година >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти