"Наричайте ме просто Хари" - думите на един принц при последния му кралски ангажимент

принц Хари
Снимка: Getty

Сагата около оттеглянето на принц Хари и Меган Маркъл от ролите си на членове на кралското семейство най-сетне е към своя край. Преживяването определено беше емоционално и изпълнено с какви ли не спекулации, а и беше доста трудно човек да проследи и запомни всяка стъпка, която Меган, Хари и кралицата предприеха, след като новината стана обществено достояние.

Най-важното, което знаем в момента е, че Меган и Хари живеят спокойно и щастливо в Канада, няма да задържат търговската марка "Sussex Royal" (колкото и да им се иска) и принц Хари вече не иска да го наричат "принц". Моля?!

Вярвате или не, последното също е истина. Принц Хари помоли публично да се обръщат към него просто с "Хари".

принц Хари
Снимка: Getty/Gulliver

Той се завърна във Великобритания преди броени дни, за да изпълни последните си кралски ангажименти и произнесе реч по време на събитие в Шотландия. Именно там Хари помоли да бъде наричан "просто Хари".

Водещата на събитието обяви следното преди Хари да се качи на сцената:

"Той иска да ви каже няколко думи преди да започнем и бе пределено ясен, че всички вече трябва да го наричаме просто "Хари". Така че, дами и господа, посрещнете топло Хари!"

Въпреки всичко, Меган и Хари ще запазят титлите си на херцог и херцогиня на Съсекс, но няма да имат право да използват останалите си кралски титили, защото от пролетта на 2020г. вече няма да бъдат работещи членове на кралското семейство.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти