Най-желаните принцове от целия свят (а ти кой си избираш?)

Няма момиченце на света, което поне веднъж да не е мечтало да стане принцеса.

За съжаление принцовете по нашите географски ширини не са често срещано явление и ако не сме сред малкия процент хора по света, родени със синя кръв, то ни остава да мечтаем поне за приказна сватба.

Уилям и Хари вече са заети, затова колкото и да роним сълзи е време да открием нови обекти на любов с кралски титли.

Ето ги и най-желаните, които все още са сингъл:

Княз Борис Търновски

Младият Борис е първороден внук на последния български цар Симеон II Саксобурготски. След смъртта на баща си Кардам в автомобилна катастрофа той се превръща в пряк наследник на титлата и на семейното наследство. Младежът е кръстен на прадядо си Борис III и е единственият от внуците на Симеон II, който носи българско име. Роден е през 1997г. Титлата „Княз Търновски“ получава по традиция, както баща му, дядо му и прадядо му като престолонаследници преди коронацията им.

Учи в няколко европейски колежа, но е популярен със страстта си към музиката и политическите науки.

Снимка: netinfo

Хусейн бин ал-Абдула, престолонаследник на Йордания

Принц Хусейн е най-големият син на настоящия крал на Йордания Абдула II и кралица Рания ал-Ясин. Той е едва на 23 години, а вече записва името си в историята като най-младият човек, който някога е бил председател на заседание на съвета за Сигурност на ООН. Принцът се увлича по социалните мрежи, а профилът му в Instagram има 1.4К последователи. Можете да го намерите като alhusseinjo. Голяма част от снимките му в мрежата показват авантюристичен нрав и любов към високите скорости и екстремните спортове. Фенките му по света са многобройни, а сърцето му е все още свободно.

Снимка: netinfo

Шейх Хамдан бин Мохамед бин Рашид ал Мактум на Дубай

Шейх Хамдан бин Мохамед бин Рашид ал Мактум на Дубай е син на шейха на Дубай Мохамед бин Рашид ал-Мактум. След смъртта на близнака си, той се превръща в престолонаследник на ислямската държава. Подобно на принца на Йордания той се увлича по социалните мрежи и има над 5 милиона последователи. Можете да го намерите като faz3. Фен е на аристократичните спортове и има не една титла от турнири по езда. В свободното си време отглежда и дресира соколи. Интересува се от поезия и дори завършва литература в Кеймбридж.

Снимка: netinfo

Принц Себастиан от Люксембург

Двадесет и шест годишният принц е най-малкият от петте деца на действащата кралска фамилия в Люксембург. През 2015г. завършва бакалавърска степен по Маркетинг и комуникации, а през 2017г завършва и Военна академия подобно на много мъже от кралските фамилии. Още от университета се увлича по ръгби, плуване, катерене и определено има време да развива любимите си хобита, тъй като е малко вероятно да се добере до престола.

Снимка: netinfo

Принц Алберт фон Турн унд Таксис, Германия

Принцът е един от най-богатите наследници на стари родове в Европа. Той наследява гори в размер на 36 000 хектара в немските провинции и 3 милиарда долара.  Живее в семейния замък в Бавария. Популярен е с любовта си към автомобилните състезания. През 2010 г. печели АDAC GT Masters. Учил е икономика и богословие в Единбургския университет. Въпреки че е постоянно преследван от папараците, връзките му остават в тайна.

Снимка: netinfo

Още за кралските особи по света...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти