Най-забележителните звездни трансформации

Натали Портман на червения килим след ролята си във "V for Vendetta"
Снимка: Getty/Images

Когато наскоро Ан Хатауей се показа с момчешки късо подстригана коса, предизвика доста учудване и недоумение.

Разбира се, тази промяна във външния й вид се дължи на новата й роля във филма "Клетниците“.

Много нейни колеги са минавали през драстични промени във визията си в името на роля в киното. Ето някои от най-емблематичните от тях.

Рене Зелуегър
За ролята си във филма "Дневникът на Бриджит Джоунс“ тя надебелява сериозно. Актрисата споделя, че й се е налагало да приема по 4000 калории на ден, за да постигне фигура като на пълничката Бриджит.

Натали Портман
Не са много актрисите, които биха си обръснали главата, но Натали Портман го направи без да се замисли, за ролята си във филма "V for Vendetta“. Няколко години по-късно тя подложи тялото си на сериозно изпитание, за да влезе в образа на балерина в лентата "Черният лебед“. Тя трябваше да отслабне и да се подложи на стриктна физическа подготовка, както и да вземе уроци по балет.

Хилари Суонк
За ролята си в "Момчетата не плачат“, която дори й донесе "Оскар“, Хилари трябваше да се прости с дългите си къдрици и да поддържа момчешки къса прическа. Актрисата споделя, че по време на снимките на филма е живяла като мъж, за да влезе по-добре в роля.

Чарлиз Тейрон
За филма "Чудовище“, в който Чарлиз изигра главната роля, й се наложи да надебелее и да бъде тотално загрозена с помощта на грим. Звездата споделя, че не се е притеснила изобщо от факта, че е трябвало да качи близо 15 килограма, да й се изсветлят веждите, да носи криви изкуствени зъби и да търпи два часа да й се слага грим, който има за цел да скрие красивото й лице. Тази роля, обаче, й донесе "Оскар“, а когато излезе на сцената да получи отличието си, тя бе възвърнала старата си фигура и изглеждаше толкова зашеметяващо, че бе трудно да се повярва, че именно тя е била чудовището във филма.

Руни Мара
Актрисата изигра главната роля в нашумелия в последно време филм "Момичето с драконовата татуировка“. За да влезе в образ, й се наложи да отслабне, да обръсне половината си коса, а останалото да го боядиса в черно и дори сложи пиърсинг на едната си гърда. Може да се каже, че Руни се справи много добре с ролята си и даже е номинирана за "Оскар“.

В края на своеобразната ни класация няма как да не споменем Крисчън Бейл. За ролята си във филма "Механикът" той отслабва с 32 килограма, което почти го убива. Въпреки това Крисчън споделя, че не съжалява, а ролята е била предизвикателство за него като актьор.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти