Най-сексапилните рокли през годините по време на наградите "Златен глобус"

златни глобуси
Снимка: Getty Images / Gulliver

Тазгодишната церемония по раздаването на наградите "Златен глобус" наближава с всичка сила. 

Ще имате възможността да гледате по Kino Nova връчването на Глобусите за 75-ти пореден път на 8 януари от 21:00ч. 

За водещ на зрелищното шоу в Бевърли Хилзе избран от най-забавните американски водещи – Сет Майерс. Престижните статуетки се присъждат от Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд и отличават както американски, така и чуждестранни продукции.

Сред най-номинираните в ключовите категории за тазгодишните призове са филмите „Вестник на властта“ и „Всичките пари на света“, излъчвани в киносалоните у нас. 

„Вестник на властта“ на легендарния режисьор Стивън Спилбърг е номиниран в цели 6 категории, сред които са тези за режисура и най-добър филм на годината, както и „Най-добра актриса-драма“ и „Най-добър актьор-драма“ съответно за Мерил Стрийп и Том Ханкс. Лентата ще се бори и за наградите за сценарий и оригинална музика, композирана от легендарния Джон Уилямс.

„Всичките пари на света“ също получава номинации в едни от най-оспорваните категории „Най-добър режисьор“ за Ридли Скот, „Най-добра актриса – драма“ за Мишел Уилямс и „Най-добър актьор в поддържаща роля“ за Кристофър Плъмър.

Емблематичната американска телевизионна водеща, актриса, продуцент и филантроп Опра Уинфри ще получи наградата Cecil B. DeMille за 2018 г. Отличието се връчва от 1952 г. насам на талантливи личности за изключителния им принос към забавната индустрия, а сред предишните носители са Морган Фрийман, Барбара Стрейзънд, Ал Пачино, Джоди Фостър и други легендарни таланти на кино индустрията.

Цяла плеяда от звезди ще връчва статуетките на дългоочакваната церемония – Холи Бери, Кели Кларксън, Пенелопе Крус, Гал Гадот, Нийл Патрик Харис, Кристина Хендрикс, Сара Джесика Паркър, Рики Мартин, Ема Уотсън, Кери Уошингтън, Шарън Стоун, Ейми Полър и много други ще допринесат за холивудската атмосфера на събитието.

Едни от най-гледаните и обичани награди за филмово изкуство няма да разочароват феновете на качествените кино и телевизионни продукции и обещават много емоционални моменти и бляскаво събитие с любими звезди от малкия и големия екран.

През годините звездите от червения килим се появяваха с най-различни тоалети, които спираха дъха ни. 

От костюмът в две части на Шер, през емблематичната червена рокля с дизайнер Calvin Klein на Скарлет Йохансон до екзотичната красота на Приянка Чопра. 

Днес искаме да ви запознаем с най-сексапилните рокли на звездите по червения килим през годините. Кой е вашия фаворит? ►►►

златни глобуси
Снимка: Getty Images / Gulliver

Още интересни статии, които да прочетете:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти