Най-сексапилният престъпник в света вече е супермодел

Най-сексапилният престъпник в света вече е супермодел
Снимка: netinfo

Най-секси престъпникът в света - Джеръми Мийкс, показа супер тяло на Седмицата на модата в Ню Йорк. 32-годишният хубавец гради успешна кариера на модел, а сега участва в ревюто на Philipp Plein.

Синеокият красавец беше задържан през 2014 година, а звездата му изгря, след като полицията в Стоктън, Северна Калифорния, качи негова снимка във "Фейсбук". Тогава буквално милиони жени се развълнуваха, а малко след това той получи предложение от голяма модна агенция да стане модел, след като излежи 3-годишната си присъда.

Един готвач, на чиито ястия не бихте казали "Не"...

Това е снимката, която промени живота на бандита: 

Той беше освободен от затвора в Северна Калифорния през март миналата година и оттогава има съвсем нова съдба.

За мнозина обаче той е колкото красив, толкова и опасен - определен е като един от най-жестоките престъпници - последната му присъда е заради 5 обвинения за притежание на незаконно оръжие и едно за участие в криминална банда.

Най-секси татковците на планетата

Излежал е и няколко други присъди. Татуировката му под формата на сълза в ъгъла на лявото му око пък значела, че е убил човек.

Още през 2002 година е арестуван, след като пребил 16-годишен. Повдигнато му е обвинение и за обир. Тогава лежи две години в калифорнийски затвор. 

През 2007 година отново влиза в полицейските доклади - за кражба. Медиите зад океана разказват, че за едно от престъпленията му законът предвижда дори и 10 години затвор. 

Мъже с плитки в косите - секси или не?

Арестуван е и за кражба на самоличност и съпротива при арест.  В момента обаче престъпното му минало е зад гърба му. Джеръми живее в луксозна къща и притежава спортен автомобил Maserati, който струва 120 хиляди британски паунда.

Той има двама сина от приятелката си, с която живее от девет години, като освен това се грижи за нейната дъщеря от предишна връзка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти