Най-богатата спортистка в света вече не изглежда така

Наоми Осака
Снимка: Getty

Тя е талантлива, силна, мотивирана и напълно наясно със способностите си. А днес показа, че не се страхува и от смела промяна на визията.

Наоми Осака публикува снимка с нов цвят на косата в официалния си профил в Instagram и предизвика вълна от развълнувани реакции на нейните фенове:

Е, вероятно нюансът ви се струва твърде ексцентричен за вашия вкус, но истината е, че розовият цвят в косата доминира от няколко години насам.

В последно време все повече знаменитости го избират за новата си визия, когато се появяват на светски събития. Някои са боядисали цялата си коса в този нестандартен нюанс, докато други са го добавили само като деликатен цветен акцент.

Холивуд вдъхновява: Розов нюанс в прическите за лято 2019

Едно е сигурно - потребността ни за системна визуална промяна винаги ни е съпътствала и сякаш е част от това, да бъдем жени. И дори най-богатата спортистка в света не е изключение.

Наоми Осака оглави класацията на списание „Форбс“ обяви класацията на най-богатите спортистки за периода от 1 юни 2019-та до 1 юли 2020-та. 

Богатството ѝ се оценява на $37.4 млн., като $34 млн. са само приходи от рекламни договори. Сред всички тенисисти единствено Роджър Федерер печели повече от Осака от рекламни договори.

7-те жени в спорта, които печелят най-много

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти