Наистина ли мъжете са "такива свине"?

Кели Брук
Снимка: Getty/Images

Актрисата и модел Кели Брук насочи гнева си към бившите си половинки актьорите Били Зейн и Джейсън Стейтъм, като заяви, че те са "свине".

По-рано този месец актрисата издаде автобиографията си "Отблизо" (Close Up), в която разказва за връзките си със Зейн, Стейтъм и британския играч на ръгби Дани Киприани. В книгата си тя говори детайлно за тях тримата и дори признава, че е удряла с юмрук Стейтъм и Киприани. Към Зейн пък отправя обвинения, че е живял "като в приказка".

Кели освен това твърди, че Стейтъм ѝ се обадил да ѝ засвидетелства любовта си след края на връзката ѝ с Киприани.

"Миналата година, когато нещата с Дани вървяха към края си, Джейсън ми се обади и каза: "Още те обичам", аз му отговорих същото. Ние винаги ще се обичаме. На следващия ден прочетох, че се е разделил с Роузи Хънтингтън-Уайтли. Очевидно е защо ми се обади. Не искам да бъда спасителен пристан за някого. Помислих, че ми се обади, защото наистина го иска. Мъжете са такива свине. С Роузи се събраха и от тогава не съм го чувала", каза актрисата пред британския вестник "Дейли Мейл".

"Зейн искаше да изглеждам като момиче на Бонд от 60-те или домакиня от 50-те години. Той ме виждаше по този начин. Почувствах, че трябва да открия себе си, какъв е моят стил. Той сбъдваше фантазиите си върху мен. С него никога не сме имали истински живот. Винаги бяхме като в приказка", добавя Кели Брук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти