Началото на любовта: Джордж Клуни разкри как се е запознал с прекрасната Амал

джордж клуни амал клуни
Снимка: Getty/Gulliver

Джордж Клуни винаги се е радвал на завидно женско внимание, където и да отиде. Любопитното обаче е, че за срещата с жената на живота му Амал на него дори не му се наложило да излезе от вкъщи.

56-годишният актьор разкри интересната история на тяхното запознанство в новото токшоу на Дейвид Летърман по Netflix.

Първата им среща била през месец май 2013 година, докато Клуни се намирал в италианското си имение близо до езерото Комо. „Общ приятел ми звъна и ми каза: Идвам при теб, може ли да дойда с една приятелка? Отговорих му: Да, разбира се“.

джордж клуни амал клуни
Снимка: Getty/Gulliver

Смешното в случая е, че на първата им среща случайно присъствали и родителите на чаровния актьор, както и агентът му, които му гостували по това време.

Интересен факт е, че агентът на Клуни още щом се запознал с красивата Амал имал някакво предчувствие как ще се развият нещата. По-късно същия ден звъннал на Джордж и му казал: "Жената, с която се запознах при теб, ще се ожениш за нея".... И това наистина се случи", сподели Джордж Клуни пред Летърман.

джордж клуни амал клуни
Снимка: Getty/Gulliver

А как е продължило всичко - „Останахме да си говорим цяла нощ, след това получих имейл от нея, защото Амал трябваше да ми изпрати няколко снимки на моите родители", спомня си още Клуни. След това бъдещите съпрузи си пишели редовно.

"Наистина не знаех дали иска да излезе с мен. Мислех си, че сме само приятели", разказа още носителят на „Оскар“.

В крайна сметка година по-късно Джордж Клуни и красивата адвокатка си казват "Да" във Венеция, а през юни 2017 г. двамата станаха родители на близнаците Ела и Александър.

Последвайте ни и в Инстаграм ТУК, за да откриете още материали на Edna.bg!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти