Певицата Дженифър Хъдсън си купи имение за 6 млн. долара

Дженифър Хъдсън пристига на 39-тата церемония по раздаването на американските музикални награди, провели се през ноември 2011-та в Лос Анджелис
Снимка: ЕПА/БГНЕС
30-годишната изпълнителка Дженифър Хъдсън, която е носителка на "Оскар" и "Златен глобус" за поддържаща роля във филма "Мечтателки", реши да се поглези с къща за близо 6 млн. долара. Новият дом на певицата и актриса се състои от шест спални, седем бани, театрален салон, детска площадка и няколко гаража.

Също така в една от всекидневните е поместен огромен роял, а подовете в стаите са покрити с паркет от черешово дърво. Имението се намира в южното предградие на родния й град Чикаго, където преди три години бяха убити нейната майка, брат и племенник.

"Това, че хванах самолета за Флорида, за да бъда с моя годеник Дейвид ме спаси от сигурна смърт през онази кошмарна октомврийска нощ на 2008-ма, когато загубих най-близките си хора", споделя носителката на "Грами".

Дженифър е сгодена за професионалния кечист Дейвид Отунга от 2008-ма, а година по-късно тя ражда и своя първи син, който е кръстен на баща си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти