Мъж мечта: ето как Хари изненада Меган Маркъл за рождения ѝ ден

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Принц Хари собственоръчно приготвил три ястия като угощение в чест на съпругата си Меган, която по-рано през седмицата отбеляза рождения си ден, съобщи Контактмюзик, цитирани от Dariknews.bg.

Все пак, за да не се провали вечерята, Хари получил приятелско рамо и помощ от страна на свекърва си Дория Рагланд. Бившата холивудска актриса, известна с ролята си в "Костюмари" - Меган Маркъл, е родена на 4-ти август и тази година навърши 39 години.

Ето кои звезди са в елитния кръг на Меган Маркъл в Калифорния

Синът на Хари и Меган - Арчи, е бил под надзора на баба си, докато двойката отбелязвала рождения ден. Хари е станал много добър готвач, след като се оженил за съпругата си, издават приближени до двойката.

Любопитни почитатели на звездната двойка организираха и анкета в социалните мрежи за това какво ли е подарил принцът на по-възрастната си с 4 години съпруга. Смята се, че Меган е получила колие по поръчка и снимка в рамка като подарък за своя рожден ден.

На 4-ти август британското Кралско семейство честити специалния ден на Меган. Братът на Хари принц Уилям и съпругата му Катрин изпратиха поздравленията си чрез профила си в Туитър - Kensington Royal.

Бабите и дядовците на Хари, кралица Елизабет II и принц Филип, също публикуваха своето послание с пожелания за рождения ден на Меган. 

Най-добрите модни моменти на Меган Маркъл като херцогиня

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти