Моля?! Кари и Тузара може да се разделят в новия сезон на „Сексът и градът“

Ако все още не сте разбрали, Сара Джесика Паркър се връща в страхотните обувки на Кари Брадшоу! Точно така, скоро ще можем да гледаме продължението на „Сексът и градът“ по HBO Max с новото име „And just like that“ (И просто така).

Признаваме си, че останахме дълбоко разочаровани от факта, че любимата Саманта, изиграна от актрисата Ким Катрал, няма да участва в продължението. Американски медии предполагат, че една от причините за това може да е вражда между актрисата и Сара Джесика Паркър.

И просто така, през последните месеци актьорите си играят с търпението ни и споделят любопитни кадри от снимачната площадка. Самия Крис Норт (Тузара) публикува тази снимка от официалния му профил в Instagram с описание Като в доброто старо време“.

Както някои от вас остроумно подчертаха, без Саманта „Сексът и градът“ ще е просто „Градът“, но все пак можем се настроим оптимистично и да се опитаме да отгатнем какво ни готвят както вече познатите участници в сериала, така и новите мистериозни лица, които виждаме на изтеклите кадри.

Нека обърнем внимание например на тези снимки:

Любовната сюжетна линия на Кари и т.нар. Mr. Big е една от най-емблематичните както за сериала, така и за двете части на филма, но може би е напът да се разпадне?

В продължението явно ще видим как Брадшоу е на разходка с нов мистериозен персонаж (изигран от актьора Джон Тени), която завършва с нежна целувка:

Най-запалените фенове вече спекулират, че това ще бъде новият мъж в живота на главната героиня, след като по непотвърденa информция Тузарa ще умре (съдейки по сцените от погребение, които изтекоха в интернет пространството, като друга хипотеза е смъртта на Саманта, тъй като Ким Катрал няма да се появи в сериала).

Според друга прогноза Кари и настоящият ѝ съпруг ще се разведат заради „непреодолими различния“, но виждаме, че тя все още носи халката си.

10 неща, които Кари Брадшоу би казала, ако беше българка

Е, независимо от различните мнения по въпроса, общото между всички нас е голямото вълнение, с което очакваме новите епизоди на сериала „Сексът и градът“ след 17-годишно прекъсване!

А междувременно ние продължаваме да следим за нови открития, свързани със снимачния процес, и ще ви информираме за всяка нова любопитна подробност.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти